Sonja Fotografie 
Liefde Troost Herinnering Verbinding                                               
 
 
 

Mooie herinneringen

Niets is zo bijzonder als het gewone 

Toon Hermans

Mooie Herinneringen

Foto's van een bijzondere, emotioneel periode gaan in de toekomst een heel waardevol aandenken worden. Het zijn de indrukken van liefde, verbinding en samenzijn. 

Mooie herinneringen maken heeft veel overlap met familie en portret fotografie. Dit doe je vaak net met een andere of bijzondere reden waar je later op terug kunt kijken.

Ik doe dit volgens de documentaire, memory design en playful heart methode. 

Dat betekent bij documentair dat ik fotografeer zoals het komt, het gebeurd zoals het gebeurd, een weerspiegeling van de werkelijkheid, niet geposeerd. 

Bij memory design en playful heart methode poseer je op een heel natuurlijke en ongedwongen manier, dus geen gemaakte lach meer. Met vragen, opdrachten en spelletjes creëer je de echte lach en emoties, precies zoals je bent. 

Met stellen, duo's, groepen benadrukt het de verbinding tussen elkaar en ga je opzoek naar intense geluksmomenten en het maken van nieuwe herinneringen. Met deze methode zijn plezier, positiviteit en aandacht voor elkaar de sleutelwoorden.

Je kunt ook denken aan:

  • (te vroeg) geboorte
  • 1e verjaardag
  • verhuizing
  • emigratie
  • dagje weg met opa en oma, nu kan het nog
  • een dag uit het leven van jullie gezin
  • vriend / vriendin / familie gaat voor langere tijd naar het buitenland
  • een samenzijn met vrienden, vriendinnen, etentje, high tea

De geboorte van jullie kindje is iets heel bijzonders. Als jullie kindje te vroeg geboren wordt is dat bijzonder maar ook nog eens een intensieve tijd. Met veel zorgen, mooie momenten van vertedering, vermoeidheid, lieve woorden uit jullie omgeving. Om dan in deze heftige periode een mooie fotoreportage te laten maken van jullie en jullie kindje in het ziekenhuis is voor later een heel waardevolle herinnering. De routine van de dag leg ik vast met rust, liefde en zorg samen met jullie.

Jullie hebben alle tijd voor elkaar en om van het moment te genieten, zonder zorgen of er wel foto's van zijn.

Klik hier voor de prijzen en pakketten. 

Klik hier voor de brochure. 
E-mailen
Bellen
Info