Reviews en gastenboek


De ervaringen met Sonja Fotografie!

Chantal Minneboo
09/07/2023 04:59:16 PM
Geweldige fotografe, vriendelijke service.
Maakt mooie foto's en maakt prachtige fotoboeken!
Echt een aanrader.
Denkt mee, luistert naar de wensen die je hebt en is erg flexibel.
Goed oog voor detail, dat is goed terug te zien in de foto's die ze maakt!
Carlo Sikkink
05/15/2023 11:50:05 PM
Het Martinuscollege is erg blij met de galafoto's van het eindexamengala havo/vwo van 2023! De ruimte waar het gala plaatsvond was erg donker, maar gelukkig nam Sonja zelf grote lampen en alle andere benodigdheden mee, waardoor dit geen enkel probleem was.

- Carlo Sikkink
Laura Roozendaal
03/04/2023 01:36:08 PM
Vorig jaar m'n hobby gevonden in fotografie. Ik maakte alle foto's op automatisch. Daarom een basiscursus gedaan om veel meer te leren over mijn camera. Nu al zoveel verschil te zien als voor de cursus. Heel erg blij mee en veel geleerd. We hadden een hele gezellige groep.
Hettie Van Looijengoed
03/02/2023 05:08:19 PM
Al 5 jaar een camera en nog nooit gebruikt, door Sonja haar enthousiaste , duidelijke manier van uitleggen heb ik mooie fotos van mijn moeders 80 jarige verjaardag kunnen maken. Nu heerlijk oefenen na volgen basiscursus met Diafragma en Sluitertijd enz en dan weer verder met een vervolg cursus bij Sonja. Sonja bedankt 📸
Yvonne Heddes
12/19/2022 11:59:14 AM
Wereldlichtjesdag 2022 in Spanbroek
Sonja heeft echt zulke prachtige foto's gemaakt; van bijzondere momentjes; op afstand en dichtbij, echt grandioos. We zijn heel blij met dit fotoboek, wat een mooie herinnering is aan een ontroerende avond. 1000 gouden kraanvogels zijn gevouwen, 90 gouden lichtjes zijn aangestoken en Sonja heeft dat allemaal op bijzondere wijze vastgelegd. Dankjewel Sonja!
Joyce Mijts
07/26/2022 12:52:58 PM
Sonja heeft ons al twee keer geholpen aan prachtige foto’s tijdens twee verschillende momenten. Ze deed het fantastisch.

De eerste keer was een fotoshoot met onze meiden als Vaderdag cadeau. De meiden hebben genoten omdat alles erg spontaan en ontspannen ging. Ze had er van te voren goed over nagedacht en leuke attributen meegenomen.

De tweede keer tijdens de begrafenis van mijn schoonmoeder. Het heeft mooie herinneringen en foto’s opgeleverd. We merkte niet eens dat ze er was.

Kortom helemaal top!
Anna Hoogeboom
07/23/2022 01:12:15 AM
Ik heb samen met Sonja een leuke fotoshoot gedaan met mij als onderwerp, waarbij zij heel geduldig was voor iemand zoals ik haha.

Verder vind ik haar achtergrond opbouw creatief en uniek, iets wat ik vaak bij fotografen mis. Soms is een onderwerp beter geplaatst in een saai leeg kader, maar haar versieringen waren juist een goede toevoeging. Het was vooral een gezellige sfeer en ik ben blij dat ik met haar kon samenwerken!

Ik vind de foto's heel leuk en ik hoop haar door te zien groeien in haar fotografie, omdat zij duidelijk een persoon met passie voor haar werk is.

-Anna Hoogeboom
Show: 5  10


Martinuscollege Grootebroek
Beste Sonja,
Sonja heeft bij ons gefotografeerd tijdens het gala voor de eindexamenleerlingen van havo en vwo. Sonja zorgt zelf dat alles in orde is en heeft prachtige plaatjes geschoten van in totaal 160 mooi aangeklede leerlingen: spontane en vrolijke foto's en toch helemaal chic!
Hartelijke groeten,
Erica