Reviews en gastenboek


De ervaringen met Sonja Fotografie!

7 entries on 2 pages
Joyce Mijts
07/26/2022 12:52:58 PM
Sonja heeft ons al twee keer geholpen aan prachtige foto’s tijdens twee verschillende momenten. Ze deed het fantastisch.

De eerste keer was een fotoshoot met onze meiden als Vaderdag cadeau. De meiden hebben genoten omdat alles erg spontaan en ontspannen ging. Ze had er van te voren goed over nagedacht en leuke attributen meegenomen.

De tweede keer tijdens de begrafenis van mijn schoonmoeder. Het heeft mooie herinneringen en foto’s opgeleverd. We merkte niet eens dat ze er was.

Kortom helemaal top!
Anna Hoogeboom
07/23/2022 01:12:15 AM
Ik heb samen met Sonja een leuke fotoshoot gedaan met mij als onderwerp, waarbij zij heel geduldig was voor iemand zoals ik haha.

Verder vind ik haar achtergrond opbouw creatief en uniek, iets wat ik vaak bij fotografen mis. Soms is een onderwerp beter geplaatst in een saai leeg kader, maar haar versieringen waren juist een goede toevoeging. Het was vooral een gezellige sfeer en ik ben blij dat ik met haar kon samenwerken!

Ik vind de foto's heel leuk en ik hoop haar door te zien groeien in haar fotografie, omdat zij duidelijk een persoon met passie voor haar werk is.

-Anna Hoogeboom
Back 
Show: 5  10


Martinuscollege Grootebroek
Beste Sonja,
Sonja heeft bij ons gefotografeerd tijdens het gala voor de eindexamenleerlingen van havo en vwo. Sonja zorgt zelf dat alles in orde is en heeft prachtige plaatjes geschoten van in totaal 160 mooi aangeklede leerlingen: spontane en vrolijke foto's en toch helemaal chic!
Hartelijke groeten,
Erica