Sonja Fotografie
Jezelf zijn, jezelf geven, jezelf nooit vergeten
 
 
 

Welkom

Wat super dat je mijn website bezoekt! Je kunt hier van alles te weten komen over mij als fotograaf en wat ik voor je kan betekenen. 


 

Portretten

Portretten

Het mooiste wat je iemand kunt geven is jezelf! Zoals je echt bent. Spontaan, ongedwongen, op een natuurlijke manier op de foto. Herinneringen voor nu en voor later Portretten voor jezelf of voor LinkedIn en social media. Low Key
Boudoir

Low key en Boudoir

Uniek zoals je bent worden vast gelegd. Met sfeer door verschil tussen licht en donkere tinten.

Net dat je dacht dat je nooit mooi op een foto kan staan.... heb je een top foto van jezelf, je zelfvertrouwen groeit. Je mag gezien worden!
Bedrijf en Evenementen

Bedrijf en Evenementen 

Beelden die de sfeer, gevoel, boodschap van uw bedrijf uitstralen. Met elkaar bespreken we de mogelijkheden en wensen. Het beeldmateriaal kunt u o.a. gebruiken voor uw website, banners, folders en social media.

Voor bedrijven en zzp'ersProjecten

Vrij werk 

Creativiteit met licht, stof, wol, kleding, materiaal. Samen met het model tot een uniek en eigen beeld/portret komen.
Het thema wat veel terug komt in mijn werk is de vergankelijkheid, hoe reageert de omgeving, onderwerp op invloeden van buiten/binnen af.

 

 


De Fotograaf
Fotograaf

Ervaringen, emoties en mooie momenten creëren en deze behouden om later op terug te kijken en te delen met anderen. Als fotograaf breng ik deze herinneringen, ervaringen en emoties in beeld. Het mooiste wat je iemand kunt geven is jezelf! Dus wordt het tijd dat ik mezelf aan jullie laat zien.


Prijslijst
Prijzen


Hoe meer tijd er verstrijkt hoe belangrijker beelden voor ons worden. Ze worden van onschatbare waarde.