Winkel


"In gedachten..."

In gedachten. Op het moment dat het model in gedachten is, terugdenkend, het herbeleven van een herinnering.... op dat moment wilde ik de foto maken. Dat deed ik met een opbouwende vragenlijst die voor alle modellen hetzelfde was. Zo werden de modellen meer ontspannen en spontaan. Op momenten hadden ze niet meer door dat ik foto's aan het maken was.

Uitdaging. Bij de mensen thuis bij het aanwezige licht met gebruik van 1 lens en zwart-wit portretten. Een mooi uitdaging voor mij. Door de vragen, de herinneringen, associaties en emoties die bovenkwamen kreeg ik steeds vaker te horen dat ik meer met het concept moest gaan doen dan alleen op social media zetten en oefenen. Er moest een boek komen.

En dat boek is er gekomen! Het werd een boek met de herinneringen van de modellen zo geschreven dat de lezer aan zijn eigen herinneringen gaat denken. Je hebt tenslotte je eigen ervaringen, emoties, associaties en herinneringen bij de onderwerpen die in het boek naar voren komen.

Verbinding. Het boek is er om met elkaar in contact te komen, te verbinden, interesses te delen en elkaar te leren kennen op een positieve manier zonder te oordelen.

SVT16-1-24
SVT16-1-24
SVT19-1-21
SVT19-1-21
SVT.12.4-18
SVT.12.4-18
SVT12-1-16
SVT12-1-16
SVT16-1-23
SVT16-1-23
SVT14.11-68
SVT14.11-68
SVT14.11-73
SVT14.11-73


 Vrouw zijn in al je EIGENHEID

Het magazine 'EIGENHEID' is er!
Om jullie te inspireren!
Samen met Tonny Hoogeboom is dit magazine ontstaan en we zijn super trots!

In het magazine "EIGENHEID" laten de modellen zich zien, met (creatieve) tips, artikelen en ideeën over zelfvertrouwen, eigen talenten, kracht en de unieke ik komen aanbod.

Je mag er zijn zoals je bent. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Altijd zelfverzekerd zijn en vol zelfvertrouwen... of toch soms wat onzeker over onszelf?

Met deze actie hebben 12 modellen zich getrakteerd op een persoonlijke fotosessie!

Hier kun je de online versie van het magazine vinden PDF Magazine EIGENHEID
Liever op papier klik dan door naar de winkel.
Locatie van de onderstaande foto's was in de Hervormde Kerk in Sijbekarspel, Noord Holland. Bouwjaar: 1547 (ingebruikname).